+36 34 588 087

info@toloablak.hu

Teraszajtók

Nyílászáróinkra akár
10 év garancia

Nem csak újítást hozunk az otthonába, de hosszútávú biztonságot is. Kérjen még most árajánlatot

Toló paneles teraszajtóink előnyei

Erkélyajtót választani fontos döntés, mert a nyílászáró minősége és milyensége hatással van a ház vagy lakás energiafogyasztására, a komfort érzetet is nagymértékben befolyásolja, hogy a nyílászárók milyenek. A toló ajtók használata további előnyökkel is járhat. Ezek a típusú ajtók könnyen kezelhetők, és a hagyományos kinyíló ajtókkal szemben sokkal kevesebb helyet foglalnak el. Így akár kisebb helyiségekben is kényelmesen használhatjuk őket.

 

Kérje online árajánlatunkat, új amerikai ablakaira vagy toló erkélyajtóira. Online árajánlatkérő rendszerünk segítségével néhány kattintással elküldheti egyedi árajánlatkérését.

MIÉRT AZ ÚJ TÍPUSÚ ABLAKAINK?

Az élet több, fénnyel, levegővel és kilátással

Az általunk igénybe vett terek otthonunkban pozitív hatással lehetnek a jólétünkre. A természetes fénnyel átitatott, bőséges friss levegővel felfrissített és megfelelően berendezett terekben eltöltött idő ugyanolyan fontos lehet, mint a természetben eltöltött idő, vagy a testmozgás és a helyes táplálkozás, az egészségünk szempontjából.

A Certainteed szakértői tapasztaltak az építészekkel, építkezőkkel és lakástulajdonosokkal való együttműködésben, hogy az Ön elképzelése valósággá váljon.

Az emelő és toló nyílászáró termékcsaládokat tartalmazó kollekció a terméktípusok, méretek, konfigurációk és kialakítási lehetőségek legszélesebb választékát kínálja belföldön a Certainteed Magyarország.

KÉT PANELES TERASZAJTÓ

A két paneles toló teraszajtó belső panelje (szárnya) a tokban jobb vagy bal oldalt mozogva biztosítja a szerkezet működését.Legnagyobb előnye helytakarékosság, és egyszerű működés.

HÁROM PANELES TERASZAJTÓ

A három paneles toló teraszajtó belső panelje (szárnya) a tokban jobb vagy bal oldalt mozogva biztosítja a szerkezet működését. A külső oldalon elhelyezkedő panelek fixek. Legnagyobb előnye helytakarékosság, és egyszerű működés.

NÉGY PANELES TERASZAJTÓ

A négy paneles toló teraszajtó belső paneljei (szárnyai) a tok közepén, jobb és bal oldalra mozogva biztosítják a szerkezet működését. Legnagyobb előnye helytakarékosság, és egyszerű működés.

Biztonságos, hosszútávú megoldást keres?

VELÜNK EZ KÖNNYEN ELÉRHETŐ CÉL, HA NYÍLÁSZÁRÓKRÓL VAN SZÓ

Vélemények

Hitelesített véleményeink a Google felületéről.

Révbéri Ottó

google vélemény

Pavlovics Attila

google vélemény

Kerekes Gábor

google vélemény

amik még érdekelhetik

Ajánlott termékek

Két emelő paneles ablak

Egy toló paneles ablak

Két toló paneles ablak

Három toló paneles ablak

Itt talász meg minket

Kapcsolati adatok

Amiben segíthetünk

Kövess minket

CertainTeed Kft. 2022 © Minden jog fenntartva