+36 34 588 087

info@toloablak.hu

Toló paneles ablakok

Nyílászáróinkra akár
10 év garancia

Nem csak újítást hozunk az otthonába, de hosszútávú biztonságot is. Kérjen még most árajánlatot

Toló paneles ablakaink előnyei

Ablakot választani fontos kérdés, mert a nyílászáró minősége és milyensége hatással van a ház vagy lakás energiafogyasztására, a komfort érzetet is nagymértékben befolyásolja, hogy az ablakok milyenek. Az emelő ablakok leginkább nyugaton elterjedtek, de már hazánkban is kezdik felfedezni pozitív tulajdonságaikat. Melyek az emelő ablakok előnyei és miért érdemes ezeket a nyílászárókat választani?

Kérje online árajánlatunkat, új amerikai ablakaira vagy toló erkélyajtóira. Online árajánlatkérő rendszerünk segítségével néhány kattintással elküldheti egyedi árajánlatkérését.

MIÉRT AZ ÚJ TÍPUSÚ ABLAKAINK?

Az élet több, fénnyel, levegővel és kilátással

Az általunk igénybe vett terek otthonunkban pozitív hatással lehetnek a jólétünkre. A természetes fénnyel átitatott, bőséges friss levegővel felfrissített és megfelelően berendezett terekben eltöltött idő ugyanolyan fontos lehet, mint a természetben eltöltött idő, vagy a testmozgás és a helyes táplálkozás, az egészségünk szempontjából.

A Certainteed szakértői tapasztaltak az építészekkel, építkezőkkel és lakástulajdonosokkal való együttműködésben, hogy az Ön elképzelése valósággá váljon.

Az emelő és toló ablak termékcsaládokat tartalmazó kollekció a terméktípusok, méretek, konfigurációk és kialakítási lehetőségek legszélesebb választékát kínálja belföldön a Certainteed Magyarország.

KÉT PANELES TOLÓ ABLAKOK

A toló típusú ablakok paneljei (szárnyai) a tokban egy vagy két oldalt mozogva biztosítják a szerkezet működését. Legnagyobb előnyük a helytakarékosság és az egyszerű működés.

Két toló paneles​

Egy toló paneles​

HÁROM PANELES TOLÓ ABLAKOK

A három paneles toló ablakok paneljei (szárnyai) a tokba két oldalt mozogva biztosítják a szerkezet működését, középen egy fix panellal. Legnagyobb előnyük a helytakarékosság, nagy felületek beépíthetősége egy tokba,és az egyszerű működés.

Három paneles 1/3 - FIX - 1/3​

Három paneles 1/4 - FIX - 1/4​

Biztonságos, hosszútávú megoldást keres?

VELÜNK EZ KÖNNYEN ELÉRHETŐ CÉL, HA NYÍLÁSZÁRÓKRÓL VAN SZÓ

Vélemények

Hitelesített véleményeink a Google felületéről.

Révbéri Ottó

google vélemény

Pavlovics Attila

google vélemény

Kerekes Gábor

google vélemény

amik még érdekelhetik

Ajánlott termékek

Két emelő paneles ablak

Egy toló paneles ablak

Két toló paneles ablak

Három toló paneles ablak

Itt talász meg minket

Kapcsolati adatok

Amiben segíthetünk

Kövess minket

CertainTeed Kft. 2022 © Minden jog fenntartva