KÉT EMELŐ PANELES ABLAK

Termék jellemzők

82mm-es PVC ablakrendszer
Minimum méret (cm): 50*60
Maximum méret (cm): 120*180

Üvegezés : 1.1 W/m2K

E-MAIL :   info@toloablak.hu

 
 

Kettő emelő paneles

Az EMELŐ ablak előnyei

Helytakarékosság
Ellensúlyos rúgórendszer
Nem csapkodja a huzat
Könnyű tisztíthatóság
Beépített szúnyogháló

YOUTUBEEE

HOGYAN MŰKÖDIK A KÉT EMELŐ PANELES ABLAK ?HOGYAN TISZTÍTSAM AZ ABLAKOT ?MI A TOKBA ELHELYEZHETŐ SZÚNYOGHÁLÓ ELŐNYE?

K00-2EP-WEB

A két emelő típusú ablak alsó és felső  panelje  ( szárnya ) a tokban felfelé és lefelé mozogva biztosítja a szerkezet működését akár együttes mozgatással is. Legnagyobb előnye a helytakarékosság, mert használat közben nem vesz el helyet sem a belső sem a külső térből.

További nagy előnye az ablaknak, hogy a fel és le mozgatás közben a mozgó paneljei abban a pozícióban ahova beállítjuk őket, ott megállnak. Így tetszőlegesen beállítható a szellőzetés mértéke,  a zárt és a teljesen nyitott állapot közé bárhova, sőt ennél az ablaktípusnál egyszerre kinyitható  a felső és az alsó panelt is, ráadásként mivel a mozgó panel alsó- felső részei a tokba vezetődnek, ezért soha nem csapkodhatja a huzat.  Ezt a működtetést a tokba épített speciális ellensúlyos rugó rendszer biztosítja.

 

2EP screenshot 1-12EP screenshot 1-22EP screenshot 1-32EP screenshot 1-4

K03-2EP-Tisztítás

Csukott állapotban a belső oldal teljesen hozzáférhető. Ha az kész , akkor van lehetőség az alsó és a felső panel kibuktatására a következőként : felhúzzuk az ablak alsó paneljét körülbelül 5-10 cm-re az aljától, majd az  alsó panel tetején lévő két pöcköt befelé toljuk és a közben a panelt elkezdjük magunk felé húzni. Így az a alsó panel külső része is hozzáférhetővé válik. Ezt követően a felső panelt is lehúzzuk a kibuktatott alsó panelig , majd itt is a felső panel tetején lévő két pöcköt befelé toljuk és a közben elkezdjük magunk felé húzni. Így a két emelő paneles ablak esetében az alsó és felső panel is befelé buktatható együttesen.

 

2EP screenshot 2-1-12EP screenshot 2-2-12EP screenshot 2-3-12EP screenshot 2-4-1

K04-2EP-Sz£nyogh†l¢

Ablakrendszereink tokjának alapfelszereltsége a szúnyogháló fogadása. Megrendelésnél opcionális lehetőségként kérhető alumínium keretes szúnyogháló a termékhez.

Nagy előnye hogy mivel tokba épített, a rovarok nem tuják megkerülni. Nem igényel semmilyen előkészítést, mert a tok tartalmazza a helyét. Könnyedén ki és be szerelhető. Ráadásként a felezett verzió akár fel le mozgatható az alsó panellel párhuzamosan. Fix háló is kérhető ebben az esetben, így alul és felül egyszerre szellőztethetünk, mellőzve a rovarok, bogarak társaságát

 

2EP screenshot 3-1-12EP screenshot 3-2-12EP screenshot 3-3-12EP screenshot 3-4-1

VAN MÉG EGY ÉRVÜNK. 10 ÉV GARANCIA!