EGY EMELŐ PANELES ABLAK

Termék jellemzők

82mm-es PVC ablakrendszer
Minimum méret (cm): 50*60
Maximum méret (cm): 120*180

Üvegezés : 1.1 W/m2K

E-MAIL :   info@toloablak.hu

EGY EMELŐ

Az EMELŐ ablak előnyei

Helytakarékosság
Ellensúlyos rúgórendszer
Nem csapkodja a huzat
Könnyű tisztíthatóság
Beépített szúnyogháló

YOUTUBEEE

HOGYAN MŰKÖDIK AZ EGY EMELŐ PANELES ABLAK ?HOGYAN TISZTÍTSAM AZ ABLAKOT ?MI A TOKBA ELHELYEZHETŐ SZÚNYOGHÁLÓ ELŐNYE?

K01-1EP-Nyitás

Az egy emelő típusú ablak alsó panelje ( szárnya ) a tokban felfelé és lefelé mozogva biztosítja a szerkezet működését, a felső része fix. Legnagyobb előnye a helytakarékosság, mert használat közben nem vesz el helyet sem a belső sem a külső térből.

További nagy előnye az ablaknak, hogy a fel és le mozgatás közben a mozgó panel abban a pozícióban ahova beállítjuk, ott megáll.  Így tetszőlegesen beállítható a szellőztetés mértéke,  a zárt és a teljesen nyitott állapot közé bárhova, ráadásként mivel a mozgó panel alsó- felső részei a tokba vezetődnek, ezért soha nem csapkodhatja a huzat.  Ezt a működtetést a tokba épített speciális ellensúlyos rugórendszer biztosítja.

1EP screenshot 1-2 1EP screenshot 1-11EP screenshot 1-31EP screenshot 1-4

K03-1EP-Tisztítás (1)

Csukott állapotban a belső oldal teljesen hozzáférhető. Ha az kész , akkor van lehetőség az alsó panel kibuktatására a következőként : felhúzzuk az ablak alsó paneljét körülbelül 5-10 cm-re az aljától, majd az  alsó panel tetején lévő két pöcköt befelé toljuk és a közben a panelt elkezdjük magunk felé húzni. Így az a alsó panel külső része is hozzáférhetővé válik. A felső panel fix. A két emelő paneles ablaknál a felső rész is lehúzható és kibuktatható.
 

1EP screenshot 2-1-11EP screenshot 2-2-11EP screenshot 2-3-11EP screenshot 2-4-1

K04-1EP-Szúnyogháló

Ablakrendszereink tokjának alapfelszereltsége a szúnyogháló fogadása. Megrendelésnél opcionális lehetőségként kérhető alumínium keretes szúnyogháló a termékhez.

Nagy előnye hogy mivel tokba épített, a rovarok nem tuják megkerülni. Nem igényel semmilyen előkészítést, mert a tok tartalmazza a helyét. Könnyedén ki és be szerelhető. Ráadásként a felezett verzió akár fel le mozgatható az alsó panellel párhuzamosan. Fix háló is kérhető ebben az esetben, így alul és felül egyszerre szellőztethetünk, mellőzve a rovarok, bogarak társaságát

1EP screenshot 3-1

1EP screenshot 3-21EP screenshot 3-31EP screenshot 3-4

Az emelő ablakok és előnyeik

emelő ablakokAblakot választani fontos kérdés, mert a nyílászáró minősége és milyensége hatással van a ház vagy lakás energiafogyasztására, a komfort érzetet is nagymértékben befolyásolja, hogy az ablakok milyenek. Az emelő ablakok leginkább nyugaton elterjedtek, de már hazánkban is kezdik felfedezni pozitív tulajdonságaikat. Melyek az emelő ablakok előnyei és miért érdemes ezeket a nyílászárókat választani?

Az emelő ablakok helytakarékosak, hiszen az ablak maga az ablakkeretben elhelyezett sínben mozog. Nincsenek ablakszárnyak, amelyeket ki kellene kerülni vagy teret foglalnának. Az emelő ablakok kezelése egyszerű és biztonságos, hiszen működésük csak a le és fel mozgatást jelenti. Nem szembesülünk a beragadt fogantyúk és elfordíthatatlan kilincsek problémájával. Emellett a tisztításuk is könnyen elvégezhető, mert kibillenthetőek, így nincs szükség nyújtózkódásra, veszélyes egyensúlyozásra sem.

Érdeklődik az emelő ablakok iránt? Keressen minket bizalommal, hiszen termékeinkkel garantáltan elégedett lesz!

VAN MÉG EGY ÉRVÜNK. 10 ÉV GARANCIA!